Voor een betere wereld

De leefbaarheid van onze planeet staat onze druk. Uit de berichtgeving blijkt dat het er slechter voor staat dan dat we allemaal dachten. Het is dus hoog tijd om in actie te komen en het is mooi om te zien dat dat ook gebeurd. Zoals een groep topmanagers van o.a. Schiphol, Gasunie, NS, ING en de Rotterdamse haven die de problematiek zelf hebben gezien op de Noordpool, en daar vervolgens ook naar gaan handelen.

Wij als B&P elektromotoren volgen deze berichtgeving op de voet en voelen ons ook verantwoordelijk voor het investeren in een beter milieu. Elektromotoren zijn namelijk grote gebruikers van de industriële elektriciteitsconsumptie. Uit onderzoek van de European Energy Agency bleek dat het Europees gezien zelfs 65-70% is van het totale gebruik.

Voor ons was het een van de belangrijkste redenen om elektromotoren te verkopen die geproduceerd zijn volgens de laatste EU Meps (EC640/2009). Dit resulteert in een significante reductie van energie wat ook nog eens een flinke besparing voor uw organisatie oplevert. Doe uw organisatie en de wereld een plezier en stap vandaag nog over op deze nieuwe elektromotoren. Wilt u hier meer over weten? Wij helpen u graag! Bel ons op 0344-616267. Of stuur een mail naar info@bnpelektromotoren.nl.