Recentelijke levering VACON® 100

Bij B&P zijn we daar altijd erg trots op. Deze  klant kiest de VACON 100 met de gewenste optie kaarten, afgestemd op zijn proces.

De VACON® 100 is een veel voorkomende frequentieregelaar. Deze frequentieregelaar biedt de gebruiker uitgebreide mogelijkheden met verschillende, gecertificeerde functionaliteiten en accessoires. Een van de meest gebruikte functionaliteiten is de uitgebreide Multipomp en PID regeling. Ook de verschillende Opstart Wizards vallen bij de klant in de smaak. Wizards voor elke applicatie: Standaard, HVAC, PID-besturing, Multi-pomp (SingleDrive) en Multi-pomp (MultiDrive). Je wordt automatisch door de wizard geholpen bij het opstarten. Wel zo eenvoudig.

Offerte aanvragen? Klik hier

Tips voor efficiëntie en betrouwbaarheid:

• Selecteer altijd de juiste optiekaarten die geschikt of verplicht zijn voor de toepassing.
• Maak gebruik van de timerfuncties. U kunt verschillende tijdkanalen programmeren voor verschillende functies van de frequentieregelaar. Bijv. Een multipompsysteem met een real-time klok voor het autowisselen van pompen.
• Activeer de slaapmodus, die schakelt de frequentieregelaar automatisch in- en uit om energie te besparen.
• Maak gebruik van de onderhoudsteller.
• Andere handig functies : besturing preparatiepomp, besturing jockeypomp, auto reinigen turbine, bewaking pompingangsdruk en vorstbescherming.

Heeft u vragen? Neem contact op met B&P Elektromotoren B.V. voor meer informatie.