Even voorstellen… nieuwe collega’s!

Wellicht heeft u ze al wel eens voorbij zien komen of heeft u zelfs al kennisgemaakt. Zo niet, dan stellen we u graag even voor aan Ebru en Arjan. Zij zijn ons team sinds november komen versterken.

Mijn naam is Ebru van der Lee. Sinds november ben ik werkzaam bij B&P Elektromotoren als Backoffice Manager. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers en zijn er op gericht om administratieve ondersteuning te geven aan het team.

 

 

 

Mijn naam is Arjan Vermeer en ben sinds november wederom fulltime werkzaam bij B&P Elektromotoren. Mijn werkzaamheden zijn vooral gericht op het magazijn/logistiek en de daarbij behorende technische modificaties die wij in huis uitvoeren. Daarnaast zal ik ondersteuning geven aan de verkoop afdeling. Ik ken B&P al sinds 2010 en heb destijds nagenoeg dezelfde werkzaamheden verricht.