Danfoss VLT® MCD 600 – voorbeeld levering

Superieure softstartprestaties voor toepassingen met vast toerental – VLT® MCD 600 Softstarter

De VLT® MCD 600 Softstarter combineert de nieuwste geavanceerde regelingen en beveiligingen met een hoger intelligentieniveau voor superieure prestaties in toepassingen met vast toerental.

De MCD 600 is flexibeler dan ooit te installeren, dankzij een grote verscheidenheid aan communicatieoptiekaarten voor zowel Ethernet als seriële communicatie, toepassingsgerichte smartcards en ondersteuning voor acht talen.

Een geïntegreerde bypass zorgt voor een uiterst hoge efficiëntie en een harmonischenvrije werking bij het maximale toerental, waardoor het energieverbruik en de benodigde koelcapaciteit worden verlaagd. Het gebruiksgemak staat centraal, met functies zoals de pompreinigingsfunctie, PowerThrough-bedrijf en planning op basis van kalendertijd of bedrijfstijd. Uitgebreidere motor- en startbeveiligingen staan garant voor meer uptime.


Voorbeeld levering :

979 Ampère softstarter


Heeft u vragen, wilt u meer weten of heeft u een project waar dit van toepassing is? Neem contact op met B&P Elektromotoren B.V. voor meer informatie. Bel met ons via het algemene telefoonnummer 0344-616267 en we bespreken de mogelijkheden.